Személyes és online konzultáció [időpont foglalás]

Személyre szabott WordPress oktatás, tanácsadás

Tudtad? Az oktatás/tanácsadás ideje alatt nem csak elméletben beszéljük át a egy-egy probléma megoldását, hanem egyből meg is csináljuk azt! Így nem csak elsajátítod a tudást, hanem a felmerülő problémákat, feladatokat egyből orvosoljuk is!

  • Tanulod a WordPress-t és szeretnél a lehető leghatékonyabban fejlődni?
  • Sürgős megoldandó problémád van?
  • A kollégáknak meg kellene mutatni a WordPress alapú céges weboldal használatát, hogy tudják szerkeszteni a céges weboldalt?
  • Nem szeretnél videókból tanulni?
  • Vagy csak néhány apró kérdésed van?

A megoldás: személyre szabott WordPress oktatás, tanácsadás!

Hogyan lehet igénybe venni ezt a szolgáltatásomat?

1) SKYPE/Google Meet konzultáció formájában.

Ebben az esetben képernyőmegosztó program segítségével láthatjuk egymás gépét, így ugyanolyan hatékonysággal tudok segíteni, mintha melletted ülnék!

  • Számlázási egység: min. 1 óra.
  • Az online konzultáció díja: 15 000 Ft/óra

2) Személyes oktatás keretében (csoportoknak is!) – két módon:

Vagy én megyek el hozzád, vagy Te jössz el hozzám.

  • A személyes oktatás díja: 16 000 Ft/óra (+ kiszállási díj).
  • Minimum számlázási egység: 2 óra.
  • Kiszállási díj Budapesten: 2-6 000 Ft. Kiszállási díj vidékre: Egyéni megbeszélés alapján.

Napidíjas opció: 160 000 Ft
Ez magában foglal 12 helyszínen töltött órát (a 3. órától kezdve óránként 5 perc szünettel), és Budapesten a kiszállás díját is!

A napidíjas konstrukció két esetben kiemelten hasznos:

  1. Ha nagyon sok mindent meg akarsz tanulni, de nincs több heted arra, hogy pár órás alkalmak során tanuld meg a szükséges dolgokat.
  2. Ha egy komplett weboldalt a nulláról kell felépíteni. Erre a legtöbbször tökéletesen elegendő ez a 12 óra.

WordPress konzultáció kérése – időpontfoglalás:

Ha az űrlap kitöltése előtt kérdésed lenne, hívj fel nyugodtan!

    Alapadatok:

    Név (kötelező)

    E-mail cím (kötelező)

    Telefonszám:

    Számlázási név (név vagy cégnév):

    Számlázási cím (lakcím, vagy székhely):

    Adószám (céges megrendelés esetén)

    A konzultációra vonatkozó adatok:

    Hol tartsuk meg a konzultációt?

    Megj.: Google Meet-en vagy Skype-on általában 1-3 munkanapon belül sort tudunk keríteni a tanácsadásra (kivéve szabadság, vagy kapacitáshiány esetén). A személyes konzultációra általában 1-3 hetet várni kell.

    Mennyi személy lesz a konzultáción?

    Mikor szeretnéd megtartani a konzultációt?

    Megjegyzések. Mit szeretnél megtanulni/megvalósítani? WordPress-ben mekkora jártasságod van?

    Szerződési feltételek (Online konzultáció | Személyes konzultáció) elfogadása (kötelező):

    A személyes adatok kezeléséhez való hozzájárulás az Adatvédelmi tájékoztató szerint (kötelező):
    Az űrlap elküldésével hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

    Ha probléma adódna az űrlap elküldésekor, kérlek hívj a +36 70 623 8822-es számon vagy írj az info@szucsadam.hu címre. Köszönöm!

    A megrendelésed elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján távollevők között kötött szerződéseknek minősül. A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és továbbításával Szűcs Ádám egyéni vállalkozóval kötötted. Megrendelésedet - a teljesítés megkezdése előtt - 14 napon belül következmények nélkül visszamondhatod írásban, az info@szucsadam.hu címre küldött e-mailben. A teljesítés megkezdése után - a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) m) pontja alapján - az elállási és felmondási jog nem gyakorolható.

    Visszajelzések egyéni konzultáció után:

    Nagyon szépen köszönöm a sok segítséget amit a videóiddal és Skype-os megbeszéléseink alapján kaptam Tőled weboldalam fejlesztéséhez és alakításához.

    Bátran ajánlom mindenkinek akinek weboldala van.

    Mészáros Csilla

    Nagyon hasznos volt számomra a skype konzultáció. Gyorsabb és egyszerűbb mint, órákat keresgélni a neten.

    Jó, hogy élőben nézhettem az oldalamon a probléma megoldásokat. Köszönöm a segítséget!

    Schéda Alexandra

    Segítségre volt szükségem a honlapommal kapcsolatosan. Ádámra az interneten találtam rá.

    Már a honlapján is látszódott, hogy igazi szakértője a WordPress alapú weblapoknak. Rendkívül gyorsan válaszolt az e-mailemre, majd skype konzultáció keretén belül elkezdtük a problémákat megoldani.

    Nagyon elégedett vagyok, mert tényleg szakértő, gyors, pontos, precíz. Bárkinek szívesen ajánlom.

    Csille Rita

    Kezdő vállalkozóként elindulni nehéz. Önállóan kezdtem létrehozni a honlapomat és akármennyire könnyű is a wordpress, néha nem árt egy kis segítség.

    Ádám gyorsan reagált a segítségkérésemre és egy telefonos konzultáció keretében elvégzett egy-két előnyös változtatást és ajánlott is néhányat, amit már én magam is be tudtam állítani. Bizonyára honlapom fejlesztése közben igénybe veszem még tanácsait.

    Katona Melinda

    Egy hiba megtalálása miatt kerestem meg az Ádámot, mivel őt ajánlották.

    Megnéztem a weboldalán, hogy még milyen szolgáltatásai vannak, kérdeztem róluk és a részletes válaszai miatt, még egy weboldal elemzést is kértem mellette.

    Egy nagyon részletes dokumentumot kaptam – rengeteg olyan infó, észrevétel is volt benne, amire nem is gondoltam korábban vagy nem vettem észre.

    A konzultáció alatt pedig, amit nem értettem, vagy nem tudtam megcsinálni, részletesen megbeszéltük.

    S végül a weboldalam átköltöztetésében is sokat segített. Végig nagyon precíz, segítőkész és gyors volt, s a rengeteg kérdésemre ami az egész folyamat alatt felmerült, mindig részletesen válaszolt, sőt ajánlott még cikkeket is segítségképpen.

    Bármi további munka vagy kérdés merül fel az oldalammal, elsőként őt fogom megkeresni.

    Mindenkinek ajánlom!

    Hollenczer Vivien, vivienholl.com

    Több éve olvasgatom Ádám blogját, mindig kapom a hírleveleit, de csak most jutottam el oda, hogy a segítségét kérjem egy olyan ügyben, amire a tárhelyszolgáltatóm nem talált választ.

    Ádámmal skypon beszéltünk egy órát úgy, hogy megosztotta a képernyőjét és láthattam, hogy mit is csinál a weboldalam admin felületén. Nem telt bele 2 perc, és máris kijavította azt a hibát, ami már több hete aggasztott.

    Ezután nekiálltunk a bővítmények átnézésének. Olyan gyorsan dolgozott, hogy néha csak kapkodtam a fejem, hogy hol is tartunk. Nem csak az elavult bővítményeket cserélte le, hanem ajánlott olyanokat is, amiket szükségesnek tartott, és természetesen azonnal telepítette és be is állította ezeket.

    Korábban is kértem már konzultációkat wp témában másoktól, de sajnos előfordult, hogy az Ádám által kért összeg többszörösét fizettem ki, és a végén mégis úgy éreztem, hogy nem kaptam érte semmi kézzel foghatót.

    Nagyon korrektnek tartom, hogy Ádám ebben az egy órában nem terelte másra a szót, hanem végig a weboldalam optimalizálásán dolgozott. Kimondottan gyors, precíz munkát végzett. Nagyon jó szakember és látszik rajta, hogy amit csinál, azt szívvel-lélekkel csinálja.

    Bátran tudom ajánlani mindenkinek akkor is, ha egy már meglévő weboldal átnézésére vagy karbantartására van szükség, de akkor is, ha egy új weboldalhoz keresnek kivitelezőt. Ha szükségem lesz további segítségre, én biztosan őt fogom újból megkeresni.

    M. Szendrey Piroska

    Szűcs Ádám megbízásom teljesítése alatt felkészültségéről, nagy munkafegyelméről, szakmai felkészültségérő és teherbírásáról adott tanúbizonyságot. A honlapkészítésben szerzet korábbi tapasztalatai nagyban és szakmai javaslatai nagyban segítették a honlapom jelenlegi megjelenését, illetve igényeimre és vállalkozásomra szabva készítette el, határidőre.

    Linszky Ádám, rekumbens.hu

    Profi hozzáállás, kiváló felkészültség és hatékony időkihasználás. Nekem pont erre volt szükségem.

    Krausz Zoltán, vallalatepites.hu

    WordPress segítséget keresel?

    Kérj díjmentes árajánlatot!

    Főbb szolgáltatásaim: weboldal/webáruház készítés, megújítás, fejlesztés, gyorsítás, karbantartás, hibajavítás, oktatás, stb.