Referencia

Személyes oktatás/konzultáció referenciák:

„Szeretném megköszönni a közreműködésedet abban, hogy olyan honlapot építettünk, amire a hírleveseim reakciója sorozatban a „WOW!” volt!

De még inkább köszönöm, hogy rendkívül gyorsan és hatékonyan segítettél megtanulni a WordPress-t azon a szinten amire most szükségem van, így önállóan – anélkül, hogy mástól függenék vagy másra várnék – tudom fejleszteni a honlapomat, és biztos vagyok abban is, hogy a továbblépésben a nagyszerű videóid is segítségemre lesznek.”

Szabó JuditExplore Hungary

“Egy ismerősöm ajánlott, amikor említettem neki, hogy WordPress problémáim vannak. 2 órakor írtam neked a problémámról, melyet telefonon is átbeszéltünk. 3 óra előtt egy perccel el is utaltam a megbeszélt munkadíjat, és 4 órakor már tökéletesen működött a WordPress oldalam, amit én előtte hetekig próbáltam megjavítani. Szóval, ilyen gyors, pontos és megbízható számítógépes partnerrel még itthon nem találkoztam. Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással, és nagyon szívesen ajánlom majd az ismerőseimnek!”

Harangozó Eszterhttp://www.kikudesign.nl/

“Ádámban az a különleges, hogy nem különleges. Mondhatnám azt is, hogy teljesen normális. Az elmúlt 2 évben több módon is együttműködtünk. Nem csak személyes és videós oktatási szolgáltatását vettem igénybe, hanem ha úgy volt gyorsabb és praktikusabb, akkor a WordPress-es oldalaim egyes részeit is ő készítette el.

Első pillanattól úgy éreztem, odafigyel a kéréseimre, és igyekszik megérteni, hogy pontosan mit szeretnék. Majd pedig pontosan azt, pontosan úgy, és pontosan akkorra készíti el, ahogyan megállapodtunk. Ha van valamire jobb ötlete, mint amit kigondoltam, elmondja, de nem erőlteti rám a saját elképzelését. Nem fölényeskedik, nem “oktat ki”, nem érezteti, hogy én mihez nem értek. Minden kérésre, kérdésre nagyon gyorsan reagál, pedig bizonyára neki is mindig van bőven dolga. Képes hétköznapi, érthető nyelven magyarázni, vagy ha úgy célszerűbb, pillanatok alatt “összedob” egy oktató videót a probléma megoldására. Akkor sem veszíti el a türelmét, ha sokadszorra kérdezem meg ugyanazt, amire már válaszolt, csak éppen én elfelejtettem. Ha egy probléma kifog rajta, utánanéz, kinyomozza a megoldást. Gyorsan és célirányosan dolgozik, nem húzza az időt felesleges dolgokkal. Nem “olcsójános”, de korrekt, megfizethető árat kér a munkájáért. Szó szerint minden másodperccel elszámol, bemutatja, hogy melyik feladatra mennyi munkaidőt fordított. Nincsenek kínos meglepetések, időközben valahogyan “elszállt” árak. Mindemellett egy korrekt, intelligens, kedves természetű fiatalember, akivel a munkán kívüli dolgokról is lehet váltani pár szót.

Szóval, mint mondtam, Ádám teljesen normális. Olyan, amilyennek általában lennie kellene mindazoknak, akik szolgáltatni , értékesíteni szeretnének valamit a számunkra. Sajnos több év személyes megrendelői tapasztalata alapján azt kell mondjam, hogy az ilyen “normális fickók”, mint Ádám ritka kincsnek számítanak az infomatikai ipar szereplői között.”

Tóth NóraCats of Europe

“Szerettük volna átalakíttatni a meglévő honlapunkat. Ádám honlapját az interneten találtuk. Rögtön megtetszett a logikus felépítésű és bőséges információt tartalmazó honlapja. Személyes találkozó alkalmával Ádám világosan és érthetően elmagyarázta a szükséges tudnivalókat. Ádám minden munkát időben, pontosan, korrekt áron elkészített. Intelligens, segítőkész hozzáállása miatt mindenkinek ajánljuk, kitűnő szakember.”

Mong Györgyi és Kovács ZoltánBudai mozgás- és masszázs stúdió

“Nagyon hasznosnak hatékonynak találtam az oktatást, 2 óra alatt eljutottunk arra a szintre, hogy már képes vagyok egymagam is kezelni és alakítani a weboldalam. A személyes oktatás költséghatékony és aki érdeklődik rövid időn belül weboldalhoz tud jutni, nem kell hónapokat várni. Az előadásmód teljesen érthető volt.”

Kékesi Dánielhazudjnekem.hu

“Ádám még karácsony előtt tartott nekem és egy barátomnak személyes oktatást. Nagyon elégedettek voltunk mindennel. Ádámról el lehet mondani hogy rendkívül pontos, korrekt ember és remek oktató. Mindent tökéletesen és precízen elmagyarázott és megmutatott.

Hozzátenném még azt is hogy a tananyagon kívül sok remek üzleti tanácsot is kaptunk amik szintén nagyon hasznosak voltak. Gyakorlatilag többet kaptunk a 100 százaléknál. Biztos vagyok benne hogy a jövőben még többször is igénybe fogom venni a szolgáltatásait. Ha a személyes oktatás keretein belül szeretnétek tanulni, ne habozzatok tovább, forduljatok hozzá bizalommal.”

Oláh Lászlóabsolutedesign.hu

“A személyes oktatás Ádámtól nagyon hasznos volt, mert minden felmerülő kérdésemre azonnal tudott választ adni, nem kellett összeirkálnom őket újra és újra. És így sok minden belefért a személyes oktatásba, ezért nagyon költséghatékony is volt, ami számomra egy fontos szempont. Az oktatás segített abban, hogy jobban megértsem a wordpress oldalak keresőoptimalizálását, és abban is segített, hogy új dolgokat valósítsak meg a weboldalaimon. Köszönöm szépen!”

Bella Roland

“Ádám oktatóként nagyon hamar átlátta, hogy milyen problémákat szeretnék megoldani. Volt korábban is informatika oktatóm, de vele fele nem tudtam olyan gyorsan haladni mint Ádámmal. Amiket Ádámtól tanultam, azok hasznosak voltak arra is, hogy később már egyedül is fejlesszem a tudásom.”

Bátki Pálbatki.info

“Ádámmal weboldalról konzultálni nagyon üdítő élmény volt. Készségesen, türelmesen avatott be szakmai fortélyokba, úgy magyarázott el dolgokat, hogy simán megértettem, pedig ez nem mindig könnyű eset. Laikusként weboldalt készíteni sem az, de Ádám irányításával most tényleg gyerekjátéknak tűnt. Az oktatás során végigvett funkciókat másnap már automatikusan tudtam használni, az útmutatása alapján készült jegyzetek segítségével könnyen boldogultam. Még bőven van mit tanulnom persze, de már egy rövid alkalom után is sokkal többet tudok, mint előtte és ezt Ádámnak köszönhetem. Szívből ajánlom mindenkinek, aki WordPresses oldal készítésével kapcsolatban szeretne okosodni!”

Freund Juditanyakanyar.hu

“Első találkozásunkkor féltem az új információktól és anyagoktól, mert nem vagyok egy programozó/webfejlesztő típus. Azonban Ádámmal eltöltött 15 perc után azt éreztem, hogy nincs nagy baj. Érthetően és egyszerűen magyarázta el a tennivalókat és megelőzte minden kérdésemet a témával kapcsolatban. Nem ez a fő területem, de úgy gondoltam jó lenne ezen a téren is kicsit fejlődni, és belelátni a dolgokba. Ezt az elképzelésemet Ádám maximálisan teljesítette. Nem vitt bele komolyabb programozási dolgokba, de a lényeget és a rendszer működését, logikai felépítését megtanultam tőle. Ha valaki szintén olyan “kezdő”, mint én, akkor bátran merem ajánlani, de azoknak is, akik már profik, de egy ötletelésre vágynak valakivel a szakmában.”

Bliszkó GáborHajómánia

“Skype konzultációs segítséget kértem Ádámtól WordPress oldalam karbantartásához. A szemem láttára percek alatt beállította a számomra beállíthatatlannak tűnő pluginokat. Átnézte az egész weboldalt. Sok hasznos javaslatot kaptam tőle. Az 1 órás konzultáció alatt többet haladtam előre, mintha egyedül keresgettem volna a megoldásokat heteken keresztül. Vérprofi az biztos. Mindenkinek csak ajánlani tudom Ádámot, ha elakad a WordPressben.”

Heizer TamásKerékvár

Miért és mennyire volt hasznos a találkozó?
“A találkozó nagyon hasznos volt, számos kérdésre választ kaptunk, elindulhattunk a megismerés útján a wp-világában.”

Miért ajánlanád másnak?
“Az egyedi oktatásnak vannak előnyei az iskolai frontális oktatással szemben. Ezeket az előnyöket ki tudtuk használni a konzultáció során.”

Mennyire volt érthető az előadásmód?
“Teljesen érhető volt, de ennek egy élet is kevés.”

Volt-e olyan, ami várakozáson felüli volt?
“Jó volt hallani google-megoldásokról az eddigi kapcsolatainkon kívüli véleményt. ez nagyon hasznos volt, amit be is építettünk a napi rutinba.”

Horváth SándorHobagép Bt.

Miért és mennyire volt hasznos a találkozó?
“Hasznos volt, tudom kezelni a honlapot”

Miért ajánlanád másnak?
“Mert magától sosem fog rájönni, hogy kell kezelni a WordPress-t! :)”

Mennyire volt érthető az előadásmód?
“Teljesen érthető volt és pontos.”

Volt-e olyan, ami várakozáson felüli volt?
“Azt kaptam, amire számítottam.”

Molnár Zita – Calendula Ayurvedic & Medical Clinic

“A SKYPE-os oktatás azért jó mert könnyen tudunk időt egyeztetni, nem kell elmenni sehova, és “házhoz” jön a segítség. Ádám szakértelme tökéletes, nem húzza az időt gondolkodással. Összességében tökéletesen megvagyok elégedve ezzel a módszerrel.”

Hagymássy Gábor – nadishop.hu

“Nagyon hasznos volt a meeting, mindenkinek nagyon tetszett. Jó volt, gyakorlatias és lényegretörő. Voltak benne bonyolultabb dolgok, de alapvetően kaptunk egy átfogó képet a wordpressről, szóval pont azt, amit szerettünk volna. Tényleg nagyon élveztük, köszönjük még egyszer.”

Patkó GyörgyiBritish Council

“Nagyon hasznos volt az oktatás, biztos, hogy jövök még hozzád, ha összegyűltek újabb kérdéseim. Azért volt nagyon jó, mert nem kellett feleslegesen végighallgatnom egy hosszú tanfolyamot olyan dolgokról amit vagy már tudok, vagy nincs rá szükségem, hanem pontosan az én problémáimra és kérdéseimre adtad meg a választ. Ez így nagyon idő és költséghatékony.”

Palásthy Boglárkagiardino.hu

“Sok fejtörést okozott a honlap összeállítása, kezelése, különösen úgy, hogy a végeredmény ne csak praktikus, jól értelmezhető, de szép is legyen. Ádámnak sikerült eloszlatnia a gomolygó felleget, a magyarázat tiszta volt és egyértelmű, ha kellett, végigmentünk újra, lépésről-lépésre egy adott feladaton, így már nem tűnik annyira lehetetlen küldetésnek karbantartani az oldalt. Persze továbbra is lesz mit elsajátítani WordPress ügyben, de egy nagy lépéssel közelebb kerültem a célhoz.. Köszi még egyszer, nagyon hasznos volt. :)”

Klimo PetraGreat Lengths Hungary

“Ádám oktatásmódja tökéletesen érthető és világos volt. Mindig betartja az ígéreteit, pontos és megbízható.”

Molnár Emese

“Ádám a weboldalam WordPress motorjával kapcsolatban oktatott pár hónapig, utána pedig e-mailben és Skype-on adott tanácsot ha valamivel elakadtam. Mindig gyorsan reagált a problémáimra, átlátta azokat, és szinte mindig tudott megoldást javasolni. Jó tudni, hogy bár saját magam vagyok az oldalam webmestere, tudok profihoz fordulni, ha elakadok.”

Dr. Bátki Pálhttp://batki.info/

“Egy kedves ismerősöm ajánlotta Ádámot, mint WordPress oktatót, mint aki nagyon érthetően és logikusan magyarázza el a WordPress rejtelmeit. Nekem több sem kellett, fel is kerestem, mert egy új honlapot szerettem volna létrehozni. Összesen 7 órát vettem tőle, és ez az idő nekem elegendő volt arra, hogy a honlapot közösen elkészítsük. Hatékonyan, lényegre törően magyarázott, a kérdéseimre mindig választ kaptam és a WordPress oktatást is az alapján kaptam, amire nekem szükségem volt. A saját tapasztalataim alapján szívesen ajánlom Ádámot annak, aki blogot vagy egyszerűbb honlapot szeretne létrehozni.”

Dobos Kitti

“Használom a számítógépet, sokféle feladat megoldására, de weblapot nem tudok készíteni. Elsőre meglepődtem, hogy én fogom megoldani azt a feladatot ami miatt az Ádámtól kértem segítséget. Aztán néhány levélváltás után éreztem, hogy ez menni fog, hiszen szóban fogjuk tartani a kapcsolatot. S ez így is történt. Nagyon érthetően fogalmazva és szükség esetén videó részlettel is szemléltetve kaptam az instrukciókat, és sikerült is megoldanom azt a problémát, ami miatt segítséget kértem Tőle.

Készülök a következő segítségnyújtás igénybevételére.

Üdvözlettel!”

Bagi István

“Kedves Mindenki!

Ha ezt olvasod már jó helyen jársz, ne is keress tovább. Ádám a legjobb oktató, akit tiszta szívből bárkinek szívesen ajánlok. Professzionális, megbízható, nagyon sok tapasztalattal bír és az órán kívül is sok ingyenes segítséget nyújt weboldalán.

Személyre szabott órát tart elképesztően jó áron. Már az első alkalom után a blogom két héten belül első helyre került a keresőben és azóta is ott van. Ennél több bizonyíték nem is kell. Mások magas összegeket fizetnek ezért cégeknek havonta teljesen feleslegesen. Ezen felül is rengeteg időt és pénzt is spóroltam neki köszönhetően. Legjobb befektetés a nála való tanulás. Sok sikert!

Üdvözlettel,”

Szalkai Andreahttp://www.beingsingleinlondon.com

“Kedves Ádám!

A szolgáltatás profi volt, és szakértelemről tanúskodott. Bár vannak dolgok, amiket olyan gyorsan csináltál, hogy nem tudtam megjegyezni. Ezért legközelebb, megint nem fogom tudni megcsinálni. Ezért persze újra téged kellene kérni, de így már az ár kicsit borsosnak tűnik. Két kiszállással egybekötött kétórás konzultáció már közelíti egy honlap megújítás árát. Legalábbis azt hiszem. Én a Skype-os megoldást ezzel a sebességgel (mármint az általad diktált sebességgel, ami nyilván ahhoz kell, hogy az ember beleférjen mondjuk egy órába), nem választanám. Úgy gondolom, hogy ez inkább a társ-webprogramozók vagy WordPressben kiművelt laikusok számára lehet hasznos, és gyors konzultáció. Aki azonban nem esik ebbe a kategóriába, az nem tudja felvállalni ezt a lehetőséget.

Üdvözlettel,”

Garami Mártahttp://kertlap.hu/

“Ádám megbízható, lelkiismeretes oktató. Kicsit nehézkesebben ment a weboldal létrehozása, mint gondoltam, de ez az én hibám, mert nem voltak kész a weboldalra feltöltendő anyagok. A WordPress szerintem nem olyan könnyű, mint azt sokszor lehet hallani, nagy kitartást, akaraterőt igényel. Nekem teljesen kezdő szintről nagyon nehezen ment. Ennek ellenére Ádámmal teljesen meg voltam elégedve.”

Iliás Eszter – Helios Budapest

Főbb WordPress weboldal készítés referenciák:

Weboldal készítés referenciák, képekben:

 

Keresőoptimalizálás referenciák:

  • wordpress.video.hu (wordpress szóra 7. – 2 milliárd találatból)
  • lovardakalauz.hu (lovarda szóra 2.)
  • 100fekvotamasz.hu (fekvőtámasz szóra 1.)